Altcoin Sezonu Yolda

Piyasanın ünlü analistlerinden Mati Greenspan yeni bir değerlendirme yaparak Altcoin sezonu için “çok yakın” ifadesini kullandı. Bu iddia bazı kesimler tarafından son derece ilginç bulundu. İddiasını teknik verilerle de destekleyen Greenspan’ın bu değerlendirmesi akıllara boğa sezonu ile ilgili de çeşitli sorular getirecek.

Enteresan Altcoin İddiası

Mati Greenspan’ın değerlendirmesinin bu kadar ilgi çekmesinin bir sebebi de kendisinin hem kripto para hem de geleneksel finans araçlarını kullanan yatırımcıların fikirlerine önem verdikleri bir kişi olması. Greenspan Hacked e Bitcoinist hakkında yazdığı makalesinde teknik veriler ışığında da değerlendirmeler yaparak bazı iddiaların gündeme gelmesine sebep oldu. Greenspan, Bitcoin dışındaki kripto paralar ile ilgili yapılan işlemlerin Bitcoin işlemlerinin önünde olmasının altcoinlerin piyasadaki etkisinin artmasından kaynaklandığı söylüyor.

Altcoin Sezonu Yolda

Bitcoin’in fiyatında ve yapılan işlem hacminde herhangi önemli bir hareket gözlemlenmezken bazı altcoinlerin değerini üçe katlaması olaya ayrı bir boyut kazandırdı. Bu da beklenen altcoin sezonu üzerindeki gerçekleşme payını arttırıyor. Bitcoin’in düşük oranlarda dalgalanmasının istikrarlı bir hareket olmasına karşın kullanıcıların bu durumdan memnun olmadığını söyleyen Greenspan, geçmişte de pek çok defa karşılaşılan dalgalı ve riskli piyasanın, insanların altcoinlere yöneltebileceğini de ekliyor.

Altcoin Sezonu Yolda

2017 yılının sonundan itibaren başlayan bir ayı trendi günümüze kadar geldi. Geçen süre zarfında çeşitli kripto para projeleri gelişmeye devam ettiler. Bunun anlamı da kullanıcı ve girişimcilerin ilgilerini çekebilecek düzeyde adımlar atmaları demekti. Bilindiği gibi 2019 yılına kadar Bitcoin inşaların yoğun ilgisini üzerinde tutmuştu. Greenspan gibi pek çok kripto para uzmanı bu yılından tam anlamıyla bir altcoin sezonu olacağı yönünde hemfikir. Analistlerin bu tarz iddiaları da bu işin içinde olan insanların sürekli olarak heyecanlanmalarına sebep olan iddialar. Greenspan’ın haklı çıkıp çıkmayacağını ilerleyen dönemlerde hep birlikte göreceğiz.

Ethereum teknik analizi yaptığımız yazıya buradan ulaşabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Altcoin Haberleri Haberleri