2020 sonunda Bitcoin fiyatı ne olur?

2020 sonunda Bitcoin fiyatı ne olur?

 2020 sonunda Bitcoin fiyatı ne olur?

Her geçtiğimiz yıl mutlak artış gösteren borsaların düşüş yaşadığını da pek çok kez gördüğümüz zamanlar olmuştur. Borsa yatırımcıları yeni yıla girmemizle birlikte 2020 Bitcoin ve Altcoin yıl sonu birim fiyatlarını merak etmektedir. Uzmanlar tarafından takip edilen yıl sonu Bitcoin fiyatları 2017 Aralık ayı grafiği 20.089 dolar seviyelerine ulaştığında 2013 yılında olduğu gibi insanlar Bitcoin yatırımına koşmuştular. Bizler sizlere kendi görüşlerimizi bildirmek yerine geçtiğimiz yıllarda ve gelecek 2020 yılı sonu Bitcoin yorumu yapan kişilerin görüşlerini bir araya topladık.

Bilinemeyen Kripto para borsası yıl sonu tahmini yapan aynı zamanda Bitcoin yorumu yapan ve uzmanlık alanı olan Sonny Singh tarafından yaklaşık 15.000 dolara ulaşılacağını doğru tahmin yapan kişilerden biri olurken 2020 sonunda Bitcoin fiyat grafiği hakkında bu yıl için 20.000 dolara ulaşabileceği ve hatta bu rakamı aşabileceği görüşünü bildirdi.

Tradingview Kullanıcıları ne düşünüyor

TradingView kullanıcıları yorumlarına baktığımızda ise yine 2020 yılı sonu Bitcoin fiyat birimi olarak 70.000 dolara kadar çıkabileceği görüşleri bulunmaktadır. Bu durum Singh’in 2020 yılı Bitcoin grafiği yorumu olan 20.000 doları aşacağı fikrini yine tekrarlayarak doğrulamaktadır.

Tabi ki bu durum olasılık ihtimalide olsa bütün doğruluk payına göre Bitcoin yatırımcıları için harika bir yıl olarak geçmiş olacaktır. Keseyi dolduracak olan Bitcoin borsa yatırımcıları için diğer bir analist olarak PentarhUdi analizleri bunu doğrulamaktadır.

Bitcoin 2020'de 20 bin dolar olacakmı?

Farklı inançlara ve analizlere sahip diğer 2020 yılı Bitcoin borsa yorumu yapan kişi ise PentarhUdi, 2013 yılında Bitcoin boğa koşusunun son bulmasını belirten ve doğru tahmin eden diğer kişilerden ayrıca 2017 Ağustos yılı sonu 15.000 dolar ulaşacağını söyleyen ve sonuna kadar haklı çıkmış trader ve analist olmuştu. Bu varsayım ve analizlere göre ceplerine dolduracak yatırımcılar 2020 yılı sonu Bitcoin birim fiyatı hayli bir yüksek olacağı şimdiden yükseliş trendinde olduğu ve iyimser bir grafik sergileyerek yatırımcıların kazanç elde edecekleri döneme geçmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.