Terra Luna Coin Spekülatörlerin Oyuncağı Oldu!

Terra Luna Coin Spekülatörlerin Oyuncağı Oldu!

Terra Luna coin dolar bazında bu yazı itibarıyla 92,1473 dolar seviyesinde işlem görüyor ve son 1 haftayı hızlı hareket ve fiyat değişiklikleri ile geçirirken spekülatörlerin bu kripto para birimi üzerinde al-sat ticareti yaptığı anlamına gelmektedir. Geçtiğimiz 25 Nisan'da 97,5000 dolar değerine çıktıktan sonra birkaç saat içinde 86.9000 dolar seviyesine geri düştü. Kripto para birimi, Terra Luna Coin Spekülatörlerin Oyuncağı Olurken bazı yatırımcılar Terra coin şimdi alınır mı? Luna coin daha yükselecek mi sorularına cevap arıyor.

Terra Luna Coin Spekülatörlerin Oyuncağı Oldu!

Bu kadar kısa bir sürede %10'dan fazla değer düşüşü, bazı spekülatörlerin acı çekmesine neden olurken, diğerlerinin de o sırada açığa satış yapanlar olması durumunda kazanç sağladığına şüphe yok. Spekülatörlerin LUNA/USD yönüne ilişkin algılarıyla ilgili şimdi vermek zorunda oldukları tehlikeli bir karar var. Yatırımcıların risk alma taktiklerini akıllıca kullanmaları önemli olacaktır. LUNA/USD önemli bir desteğe yakın, ancak yine de birçok büyük kripto para birimine kıyasla oldukça cazip bir fiyat aralığını koruyor.

İlginç bir şekilde, 26 Nisan'da yaklaşık 86.90000000'e düşen Terra (LUNA Coin), teknik grafiklerle bir ayın en düşük seviyesine yaklaşmadı. 18 Nisan'da yaklaşık 76.0000'lık bir fiyat test edildi; bu fiyat, Mart ayının ilk haftasında görülen en düşük seviyelerin yeniden test edilmesiydi. LUNA/USD, geniş pazarla ilişkilendirirken; aslında hala bir aykırı değerdir ve spekülatörler bu düşünceye dayanarak Terra'ya karşı dikkatli olmalıdır.

LUNA/USD hızlı hareket edebilir ve 89.0000 dolar yakınlarındaki destek seviyeleri tutunamaz ve savunmasız kalırsa, 88.75000 ila 88.5000 oranlarının hızlı bir testi görülebilir. Kısa vadeli satış ivme kazanacak olsaydı ve 87.0000 dolar seviyesine meydan okunsaydı, özellikle de uzun vadeli Terra sahipleri elde ettikleri kârların bir kısmını nakit olarak almaya karar verirlerse, LUNA/USD'de ek gergin duygular gelişebilirdi.

Yatırımcıların ekstra dikkatli olmaları gerekiyor

Geniş kripto para piyasası tedirginliği yansıtmaya devam ederken, LUNA/USD kendisini bu genel zayıf davranışsal duyguya aniden tepki verirken bulabilir. LUNA/USD satma düşüncesi orta vadede spekülatörlerine çekici gelmeyebilir, ancak kısa ve yakın vadeli fiyatların değerlendirilmesi, Terra'yı açığa çıkarmak için yeterli cesarete sahip günlük yatırımcılar için daha önemli olabilir.

LUNA/USD gerçekten tırmanır ve kısa vadede 90.00000000 işaretini test etmeye başlarsa, o zaman mantıklı kısa vadeli yatırımcılar da yukarı doğru hızlı isabetli karlar arayabilirler. LUNA/USD geçen hafta hızlı sonuçlar verdi ve trader'ların dalgalı sularında ekstra dikkatli olmaları gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.