2021 Yılının En Etkili Şirketleri Arasında Kripto Firmaları da Bulunuyor

2021 Yılının En Etkili Şirketleri Arasında Kripto Firmaları da Bulunuyor

Ünlü Time Magazine tarafından yayınlanan 2021 yılının en etkili şirketleri arasında iki kripto firması da bulunuyor. Her geçen gün kripto paraların benimsenmesine yönelik olarak ilgi artıyor. Time dergisi de yakın zamanda artık abonelik ödemelerinin kripto paralar ile yapılabileceğini de açıklamıştı.

Kripto para piyasalarına yönelik ilginin artmış olduğunu size dergide yayınlanan haber bir kez daha açığa çıkarmış oldu. Derginin son sayısında yer alan 2021’in en etkili şirketleri arasında iki kripto firması da yer aldı. İsmi geçen Digital Currency Group ve Coinbase’in sektörde çok büyük etki yarattığı vurgulandı.

Kripto Paraların Tercih Edilmeleri Artıyor

 

Dergide yer alan haber kapsamında iki kripto para birimi dünyanın en etkili 100 şirketi arasında yerini aldılar. Özellikle Tesla, Huawei, Shopify ve Clubhouse gibi “yıkıcı” olarak nitelendirilen kripto firmalarının yakın zamanda çok daha önemli büyüme kaydedecek oluşları vurgulandı.

Yer alan haberdeki ifadelere göre Grayscale’in geçen yıl çok iyi bir performans gösterdiği ve yakın zamanda bu performansını önemli ölçüde arttırmış olduğu da vurgulandı. Aynı zamanda Coinbase’in de ana akım devlerin arasına girmesinin şaşırtıcı olmadığı belirtilen haberde özellikle firmanın geçen haftalarda Nasdaq’ta listelenmeye başlamasının da bu durumda çok etkisi olduğu vurgulandı. Bu açıklama ile birlikte kripto piyasalarındaki güç bir kez daha teyit edilmiş oldu ve güçlü şekilde büyüme kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.