Binance CEO’su Tepe Seviyesinde BNB Satmadığını Açıkladı

Binance CEO’su Tepe Seviyesinde BNB Satmadığını Açıkladı

Binance CEO’su CZ, kripto paralardaki çöküşün ardından kendisine yönelik yapılan eleştirilere Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi. Paylaşımında BNB satmadığını sert ifadelerle dile getiren ünlü CEO, konuyla alakalı açıklamada bulundu.

CZ, kripto para piyasasında sert düşüş meydana gelmeden önce, Binance Coin (BNB) fiyatı 668 dolar seviyesine kadar çıktığında iddialı bir açıklamada bulunmuştu. Açıklamasında, fiyatın 668 dolara kadar çıkmasına rağmen kendi hesabında paylaştığı tweet’te “fiyat hala dipte” ifadelerini kullandı.

Binance CEO’su CZ: BNB Coin Satmadım!

CZ, Binance Coin’in hala yükselme potansiyeli taşıyabileceğini ima etmesinin ardından, bu söylemin yatırım tavsiyesi olmadığını dile getirmişti ancak pek çok yatırımcının kararını çoktan etkilemişti. Ardından piyasadaki düşüşte 231 dolara kadar gerileyen BNB sonrasında, CZ sert eleştirilere maruz kaldı.

Yaşanan yanlış anlaşılmaların ardından sorumluluk reddi beyanı yayımlayan CZ, son zamanlarda neredeyse hiç kripto para satmadığını açıkladı. Ayrıca gelecekte de satış yapma gibi bir planı olmadığını vurguladı. Kripto paraları satmak yerine alışveriş işlemlerinde onları kullandığını belirten CZ, ayrıca itibari paraya sahip olmadığını da dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.