2022 Yılında Yatırım Yapılabilecek En İyi 10 Kripto Para Birimi

2022 Yılında Yatırım Yapılabilecek En İyi 10 Kripto Para Birimi

Kripto para piyasası Bitcoin olmadan düşünülemez. Ama en iyi 10 coin'ler ile de portföyünüzü genişleterek paranızı iyi bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu yazımızda size yatırım yaparken faydalanabileceğiniz en iyi 10 kripto para birimini anlatacağız.

2021 Yılında Yatırım Yapılabilecek En İyi 10 Kripto Para Birimi

  • Apollo  (APL)
  • Altın Teminatlı Para Birimi (GSX)
  • Ethereum (ETH)
  • Chainlink (LINK)
  • VeChain (VET)
  • Basic Attention Token (BAT)
  • Stellar (XLM)
  • Cardano (ADA)
  • Dogecoin (DOGE)
  • Tron (TRX)
  • Defi Projeleri
  • Neo
  • Nano

Apollo  (APL)

Apollo  en gelişmiş blok zinciri üzerine inşa edilmiştir ve listede olan ilk ve en gelişmiş olan kripto para birimidir.  Apollo çok zengin özelliklere sahip token'dir ve oluşturmak adına bir kodlama arka planı da gerekmiyor. APL atomik swaplar ile güncelleyici , uyarlamalı düğüm senkronizasyonu vb. tescilli teknolojilerden yararlanmaktadır.

Apollo hızlı bir kripto para birimidir ve sınırsız depolama hizmeti  sunan bir dApp platformuna güç verebilen tek enstürmandır. Apolla güvenliği , ölçeklenebilirlilik ve veritabanı düzeyinde parçalanması sebebiyle birçok uygulama sağlamaktadır.  Apollo'yu benimseyenler hem özel hem de kamu işlemlerinde kullanabilmektedir. Apollu'yu  BitMart.com’dan temin edebilirsiniz.

Altın Teminatlı Para Birimi (GSX)

Gold Secured Currency yani Altın Teminatlı Kripto Para Birimi Apollo ile aynı özellikleri sunan APL blok zinciri üzerine kurulmuştur. Altın teminatlı para birimi sahiplerine yıllık temettü imkanı sağlayan kuantum teminatlı tek istikrarlı para birimidir. Altın ile altın zengini kitle tarafından oldukça destek görmektedir. Kripto para sahipleri şirketlerinin bütün varlıklarının lehtarı olacaktır.

Kripto paranın ön satışı hali hazırda mevcuttur ancak sona erdikten sonra satışı yapılmayan kripto paraların yarısı yanar  kalan değer de GSX'e taşınır. Yani GSX altın rezervlerinin büyüklüğü arttıkça değerindeki büyümeyi öngörmektedir. Varlıklar 3. şahıslar tarafından sürekli olarak denetlenir. GSX'i ise GSXCDE.com‘dan temin edebilirsiniz.

Ethereum (ETH)

Ücretsiz ethereum nasıl kazanılır, Bedava Ethereum veren siteler, Bedava Ethereum kazan

Ethereum akıllı sözleşme platformu ile blockchain üzerinde çalışabilen bir program dilidir. ETH ağını çalıştıran  dApp’ler bu platformda uygulama çalıştırmak ve geliştirmek isteyenler tarafından aranan yerel bir token olan Ethereum üzerinde çalışırlar. Ethereum'un değer kazanmasının bir başka yoluda dijital para değişim yoludur.

Chainlink (LINK)

Chainlink, akıllı sözleşmeler ile ağın dışından gelen veriler arasındaki bağlantıyı kolaylaştırabilen bir merkezi olmayan veri besleme hizmeti olan oracle ağıdır.  Chainlink düğüm operatörleri için ödemede kullanılan bir token'dir. Link  ağ üzerinde yapılan işlemleri de kolaylaştırmaktadır. Link verilerin doğruluğu ile bütünlüğünü koruduğunu görebilecek başarılı bir ortaklık oluşturmaktadır.

VeChain (VET)

VeChain blok zincirinden yararlanan tedarik zincirini geliştiren projedir.  Bu platform dağıtılmış defter teknolojisini kullanıp bilgi akışını kolaylaştırmaktadır.  VeChain Token ile VeChainThor Energy   ağda bulunan 2 yerel token'lerdir. Yapılacak işlemlerde VET kullanılır iken işlemlere güç sağlayabilecek gaz olarakda VTHO kullanılmaktadır.

Basic Attention Token (BAT)

Basic Attention Token, reklam görüntülemeyi ödüllendirir. Kullanıcıların dikkatini ticarileştirmek için Ethereum’un blok zincirini ve özel bir web tarayıcısını kullanır. BAT, reklam hizmetlerini alan tarayıcıda bir para birimi olarak kullanılır. Reklam verenler, yayıncılar ve kullanıcılar arasında değiş tokuş edilmek üzere tasarlanmıştır.

Cardano (ADA)

Cardano Fiyat Analizi : Ters Desen Oluşumu

Cardano, (ADA) akıllı sözleşmelerde ilerleme kaydeden bir hakemli, projedir. Bittiğinde platform özel, güvenli ve ölçeklenebilir olacaktır. Bu durum ayrıca ademi  merkeziyetçiliği de kolaylaştırmaktadır. Cardona güç verecek işlemlerde ve ağdaki işlemleri teşvik etmek için kullanılabilen bir yerek token'dir.

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin, 2017 yılındaki kripto para çöküşüne katılmak adına başlangıçta mütevazi bir şekilde yükselirken; eşler arası da açık kaynaklı bir projedir. Dogecoin balon olarak patlamasından sonra değerinin çoğunluğunu kaybetmiş oldu fakat sosyal medya platformu Twitter'da parayı kullanan sadık kullanıcılara  sahiptir.

Tron (TRX)

Tron içerik dağıtım kanallarını bozmaya çalışan projedir. Bu proje aracıları ortadan kaldırmak suretiyle içerik oluşturucularını tüketicilere bağlamaktadır. TRON tüketicilerin içeriğe direkt olarak oluşturuculardan erişim satın almak için kullanacakları bir token'dir.

Stellar (XLM)

Stellar ise para transfer hizmetlerinizi kolaylaştırabilen bir döviz değişim platformudur. Bu Ağ, kripto para birimi uygulamalarını döviz bozdurma işlemine entegre ederek işlemleri saniyeler içinde kolaylaştırır. Stellar Lumens (XLM), sisteme güç verecek olan token’dır.

Sonuç

Bitcoin her yerde bulunurken, diğer umut verici paralar da bulunmaktadır. Bu paralar Bitcoin fiyat hareketlerine duyarlı olabilirler ancak yine de değerli yatırımlardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.