2023 Bitcoin Tahminleri: Önümüzdeki Yıl Bitcoin’i Neler Bekliyor!

2023 Bitcoin Tahminleri: Önümüzdeki Yıl Bitcoin’i Neler Bekliyor!

Bitcoin değeri 2021 yılı itibariyle tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşmayı başardı. 69.000 dolar üstünü test edebilen dek ulaşabilen Bitcoin’in bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği merak konusu

Bitcoin değeri 2021 yılı itibariyle tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşmayı başardı. 69.000 dolar üstünü test edebilen dek ulaşabilen Bitcoin’in bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Analistler 2023 yılında Bitcoin’in görebileceği seviyeler hakkında kilit açıklamalarda bulunuyor.

Bitcoin 2023’nin Başlarında Biraz Dinlenebilir!

Newton Advisors’un kurucusu olan Mark Newton Bitcoin hakkında merak edilenleri konuştu. Yapmış olduğu açıklamada Bitcoin’in bir süre dinlenmeye ihtiyacı olduğunu vurguladı. Ona göre Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştıktan sonra 18 bin dolara kadar gerileme yaşadı. Şuan 20,800 dolar bandında hareket eden bitcoinin 2023 yılında artış yaşaması bekleniyor.

Bitcoin’in yükselişini sürdüreceğini dile getiren Newton’a göre bu altcoin Ocak ayını dinlenerek geçirebilir. Ancak Bitcoin’in sonrasında yükselişini hız kesmeden devam ettireceğini düşünüyor. Ayrıca Newton Bitcoin’e olan ilginin büyük oranda arttığını ve kurumsal yatırımcıların portföylerinde en fazla bu yatırım aracına yer verdiğini ifade etti. Ona göre bu kadar ilgi Bitcoin’in önümüzdeki yılı hareketli geçirmesini sağlayacak önemli bir neden.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.