2023 kripto para tahminleri -    2023  Altcoin Tahminleri

2023 kripto para tahminleri - 2023 Altcoin Tahminleri

2023 kripto para tahminleri ve 2023 altcoin tahminleri neler, uzmanların 2023 yılındaki analizleri ve tahminleri neler?

Kripto para dünyasının pek çok analisti, 2023 altcoin tahminleri yaparak yatırımcılara fikir veriyor. Analistlerin ve analiz platformlarının büyük bir kısmı 2023 yılında yapılacak en iyi yatırımın altcoin satın almak olduğunu ileri sürüyor. Güvenli ve kazançlı bir sektör olduğu bilinen Kripto dünyasında sayısız altcoin para birimi yer almakta.

Her biri farklı ülkelerin ve farklı finans adamlarının buluşu olduğu bilinen bu para birimleri, yıl içerisinde yükseliş, düşüş ya da durağanlık şeklinde seyredebiliyor. 2023 yılını kapsamlı bir şekilde ele alan alanında uzman analistler ise, yatırımcıların yıl içerisinde yüzünün gülebilmesi için yorumlarını paylaşmakta.

2022/10/05/altcoin-btc.jpg

Altcoin Yatırım Tavsiyeleri 2023

Altcoin yatırım tavsiyeleri 2023 paylaşımları yapmadan önce, kripto dünyasına yeni adım atan yatırımcılara popüler kripto para birimlerinden bahsetmekte yarar var. Kripto adı verilen bu sektör, dijital olarak bilinen para birimlerinin yönetilebilmesine ve yatırım yapabilmek için tercih edilebilmektedir. Kripto dünyası oldukça geniş bir portföye sahip olması ve güvenilir olması açısından tercih edilmektedir.

Bu sektör merkeziyetsiz oluşu ile yatırımcının dijital parasını kontrol edebilmesine imkan sağlamaktadır. Kripto para dünyasında öne çıkan altcoinlerden bazıları ile Bitcoin, Ethereum, XRP, Tether, Bitcoin Cash, Chainlink, Litecoin, Cardano, Binance Coin gibi para birimleridir. Bunun dışında 2023 altcoin tahminleri yapılabilecek farklı borsa ve ülkelere ait olduğu bilinen yaklaşık 29000 farklı dijital para bulunmaktadır.

2022/09/23/altcoin-bitcoin-coin.jpg

En Çok Yükselecek Altcoin İsimleri

2023 altcoin tahminleri yapan bazı analistler, bazı altcoinlerin 2023 yılı içerisinde önemli bir yükselişe geçeceğini iddia ediyor. Bu kapsamda bu altcoinleri tercih etmek, yatırımcıların yüzünün gülmesini sağlayabilecektir. Peki ya önümüzdeki sene içerisinde en çok yükselecek altcoin isimleri neler? İşte en çok yükselmesi beklenen Altcoin isimleri;

  • Bitcoin: 2021 yılının Kasım ayının ortasında önemli bir artış yaşayan Bitcoin, diğer kripto para birimlerinin de hareketlenmesine neden oldu. Şubat ayından bu yana en dik artışı gösteren Bitcoin’in 2023 yılının ilk çeyreğinde 25 bin dolar bandına ulaşması bekleniyor.
  • XLM: Bitcoin ile yüksek oranda korelasyon gösterdiği bilinen XLM para birimi önümüzdeki senede etkili bir yatırım aracı olacak gibi görünüyor. Bu kapsamda pek çok analist ve analiz kanalları XLM’nin önemli bir artış göstereceğini düşünmekte.
  • XTZ: Tezos olarak bilinen bu para birimi 2021 yılını dalgalanmalar ile geçirse de Kasım ayına gelindiğinde 9,18 dolar değerine kadar ulaştı. Bu değeri ile 18. sırada yer alan Tezos’un önümüzdeki yıl içerisinde de giderek daha fazla değer kazanması bekleniyor.
  • EOS: Bitcoin ile yüksek oranda korelasyon gösterdiği bilinen EOS, 2021 yılını verimli geçirdiği söylenebilecek bir kripto para birimiydi. Birçok analist 2021 yılında yükseliş trendinde olan EOS’nin, 2023 yılında yükseliş gösteren Bitcoin’e ayak uydurarak yükseleceğini dile getiriyor.

2022/09/08/altcoin-btc.jpg

2023 Altcoin Tahminleri Neler?

Birçok kripto para yatırımcısı yalnızca yükselişe geçen para birimlerini değil, 2023 altcoin tahminleri ne olacak konusunu da oldukça merak ediyor. Çünkü değer kazanacağına kesin gözü ile bakılan altcoinlerin düşüşe geçmesi, yatırım için en ideal döneme girildiğinin göstergesi niteliğinde. Bu kapsamda analiz kanalları ve analistlerin 2023 altcoin tahminleri neler? Kısaca bir göz atalım.

  • Ethereum: Birçok analist Ethereum’un 2023 yılı içerisinde popülaritesini artırarak sürdüreceğini düşünüyor. Analistlere göre Ethereum 2023 yılında 2 bin dolar seviyelerinde bulunması bekleniyor.
  • XRP: Ripple olarak da bilinen XRP analistlere göre 2023 yılında yatırımcıları epey şaşırtacak. Bitcoin’den daha başarılı bir performans sunacağı öngörülen XRP için verilen tahminlerin tutması halinde, yatırımcıların yüzü gülecek gibi görünüyor.
  • Tether: Analiz kanallarının yapmış olduğu araştırmalara göre Tether, 2023 yılı içerisinde Ethereum’un piyasa değerini geçebilir. Merkez bankası destekli dijital para birimlerinin benimseneceğini düşünen bu analistlere göre Tether, Ethereum’u tahtından edecek!
  • Chainlink: Birçok kripto para biriminden farklı bir şekilde çalışma prensibi bulunan Chainlink, düzensiz bir piyasaya sahiptir. Bazı dönemlerde düşüş, bazı dönemlerde ise yükseliş trendlerine girdiği bilinen bu para biriminin önümüzdeki yıllarda yükselerek beklentiyi karşılayacağı düşünülüyor.
  • Litecoin: Yarılanmasını 2019 yılının Ağustos ayında gerçekleştiren Litecoin, şu sıralar düşüş gösteren bir çizgide seyrediyor. Ancak bu seyir fırtına öncesi sessizlik olarak yorumlanıyor. Önümüzdeki yıl içerisinde ciddi bir yükseliş yaşayarak 100 dolar bandını aşacağı umulan Litecoin’in, yatırım için en ideal dönemlerinde.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum