Metacade (MCADE) Benzeri Blockchain Oyun Platformları Oyuncular Arasında Popülerlik Kazanıyor

GameFi Blok zinciri oyunlarında, Metacade (MCADE) gibi kripto oyun şirketleri oyuncular arasında kritik popülaritesi sürüyor.

Blok zinciri oyunları ve GameFi arasındaki sınırlar belirsizleşmeye başladıkça, Metacade (MCADE) gibi kripto oyun şirketleri oyuncular arasında popülerlik kazanmaya devam ediyor. Web3 teknolojisindeki ilerlemeler ve tüketicilerin talebi doğrultusunda yepyeni bir sanal dünyanın kapıları aralanıyor. Olasılıklar sonsuz. Bu cesur yeni dünyanın nasıl işleyeceğini, yaşama, çalışma ve oyun oynama şeklimizi nasıl değiştireceğini ve oyuncuların tutkuları üzerinden nasıl ciddi paralar kazanarak geçinebileceklerini öğrenmek için okumaya devam edin.

Blok zinciri oyunları ile GameFi arasındaki ince ayrım

Daha derine inmeden önce blockchain oyunları ile GameFi arasındaki ince ayrımı açıklamakta fayda var. Bir Blockchain oyununun geliştirilme süreci bir oyunla başlar ve daha sonra kazanmak için oyna (P2E:Pay-to-earn) gibi finansal unsurlar eklenir. GameFi'de ise tam tersi söz konusudur, orijinal finansal protokollerin üzerine oyun işlevselliği eklenir. Özellikle ortaya çıkan oyunlar ve işlevsellik çok benzer olduğu için pratikte çoğu kişi bu iki terimi birbirinin yerine kullanmaktadır.

Bu noktada, GameFi'nin DeFi'den türediğini ve ikisi arasındaki bağlantının ilk başta düşünebileceğinizden daha güçlü olduğunu da belirtmek gerekir. Bu bağlantı en iyi bir örnekle açıklanabilir. Bir metaverse oyununda bir arazi satın alır ve daha sonra kiraya vererek para kazanırsanız, bu bir GameFi veya DeFi işlemi olarak sayılır mı? Sonuçta asıl önemli olan "Fi" kısmı, ancak bu örnek farklı alanların nasıl örtüşmeye başladığını gösteriyor ve bu devam etmesi muhtemel bir trend.

Blok zinciri oyunlarında öngörülen patlama, kripto dünyasında büyük heyecan yaratıyor. Bugüne kadar Decentraland (MANA) ve Sandbox (SAND) gibi köklü oyuncular nispeten düşük günlük aktif kullanıcı sayılarıyla boğuştu. Ancak, birçok gözlemci bunun 2023'te değişmek üzere olabileceğine inanıyor. Aynı zamanda, Metacade (MCADE) gibi bir dizi yenilikçi ve girişimci platform, oyuncular için sansasyonel yeni arcade ve metaverse deneyimleri yaratıyor.

Metacade nedir?

Metacade (MCADE), yeni nesil blockchain oyunları ve GameFi şirketlerine öncülük etmektedir. Çok sevilen klasik oyunlardan en yeni metaverse oyunlara kadar uzanan mükemmel bir oyun yelpazesi sunarak diğerlerinden ayrılıyor. Şu anda başarılı bir presale aşamasında olan Metacade (MCADE), kendisini oyuncular, geliştiriciler, kripto hayranları ve yatırımcılar için kapsayıcı, dinamik bir Web3 topluluk merkezi olarak konumlandırıyor.

Metacade neden oyuncular arasında popülerlik kazanıyor?

Metacade (MCADE), en zorlu oyuncuları bile memnun edecek, eğlendirecek ve tatmin edecek muhteşem bir oyun çeşitliliğine sahiptir. Çok sayıda seçeneğin olması, oyuncuların bu platformda asla sıkılmayacakları anlamına geliyor, üstelik diğer oyuncularla sosyalleşme, hangi oyunların trend olduğunu görme ve liderlik tablolarını görüntüleme şansları da var. Ancak Metacade'in (MCADE) oyuncular arasında bu kadar popüler olmasının ana nedeni, onlara iyi bir gelir elde etmenin dört yolunu sunarak çalışma, yaşama ve oyun oynama şekillerini değiştirmesidir:

Play2Earn (Kazanmak için oyna): P2E oyunları, oyuncuların Metacade platformundan önemli gelir akışları elde etmelerinin ana yoludur.

Compete2Earn (Kazanmak için yarış): MCADE tokenlarını kullanarak oyuncular büyük ödüller, hediyeler ve tokenlar kazanmak için yarışmalara ve turnuvalara katılabilirler.

Create2Earn (Kazanmak için oluştur): Oyuncular alfa paylaşarak, içerik oluşturarak, yorum yazarak ve diğer topluluk üyeleriyle etkileşime girerek ödüller kazanabilirler.

Work2Earn (Kazanmak için çalış): Oyuncular platformda yeni oyunları test ederek ya da Metacade (MCADE) bünyesinde veya platformdaki geliştiriciler ve diğer üyelerle yeni iş fırsatları bularak para kazanabilirler.

Blockchain oyuncuları Metacade'in (MCADE) bir DAO (merkezî olmayan özerk organizasyon) olma planlarına da büyük hayranlık duyuyor. Bu, oyuncuların şirketin yenilikçi Metagrants programı kapsamında hangi yeni başvuruların finansman alacağına oy vererek gelecekteki oyunları etkileyebilecekleri anlamına geliyor. DAO yapısı aynı zamanda oyuncuların Metacade (MCADE) topluluğunun diğer üyelerine yaptıkları katkılar ve onlarla etkileşimleri için ödüllendirilecekleri anlamına da geliyor.

Metacade (MCADE), Blockchain Oyunlarından Daha Fazlası

Metacade'i (MCADE) benzersiz kılan şeylerden biri, P2E ve GameFi endüstrisinin tüm yönlerini birbirine bağlamak için özel olarak kurulmuş olmasıdır. Oyuncular eğlenebilir, gelişimi etkileyebilir ve oyun tasarımcılarıyla etkileşimlerinden kazanç elde edebilirler. Ancak bu iki yönlü bir yol. Geliştiriciler de bu işbirliğinden faydalanıyor. Yeni oyunları test edebilir, pazarlayabilir ve piyasaya sürebilir, yarışmalar düzenleyebilir ve yetenekli yeni çalışanlar bulabilirler.

Kripto meraklıları ve yatırımcılar - ve tabii ki oyuncular da - Metacade (MCADE) tarafından sunulan stake etme ve yatırım yapma fırsatlarından yararlanabilirler. Mevcut Metacade presale’i, şirkete yatırım yapmak için mükemmel bir fırsat sunuyor ve erken hareket avantajı sağlıyor- ancak piyasaya çıkış öncesi en iyi fiyatı elde etmek için hızlı olmanız gerekiyor.

Sonuç olarak, Metacade (MCADE) tamamen bağlantılarla alakalıdır. GameFi ve P2E endüstrisini tüm yönleriyle bir araya getirir ve karşılıklı sinerjiler, etkileşimler ve işbirlikleri herkesin yararına sonuç verir.

Metacade (MCADE) ve GameFi tek bir yöne gidiyor: yukarıya!

Bazı kripto sektörleri zor günler geçirirken, GameFi ve P2E çok ihtiyaç duyulan ve olumlu karşılanan bir umut ışığı sunuyor. Tüm taşlar yerine oturmaya başlıyor: temel teknoloji, sağlam kripto desteği, çarpıcı metaveriler ve oyunlar ve artan tüketici talebi. Metacade (MCADE) gibi blok zinciri oyun platformları popülerlik kazandıkça, tek yol yukarıdır, bu nedenle şimdi Metacade (MCADE) presale'ına yatırım yapmak için harika bir zaman.

Metacade presale'ine buradan katılabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sponsor Makale Haberleri