Gate Group, Hong Kong'da Yeni Sanal Varlık İşlem Platformunu Tanıttı

Kripto para borsası Gate.io'nun arkasındaki şirket olan Gate Group, Hong Kong'da son sanal varlık işlem platformu Gate.HK'yi duyurdu.

Gate Group, Gate.io kripto para borsasının arkasındaki şirket, en son sanal varlık işlem platformunu Hong Kong'da tanıttı.

Gate.HK platformu, 23 Mayıs'ta kayıt ve işlem hizmetlerine başladı. Kullanıcılar artık sanal varlık depozitoları ve çekimleri yapabilir ve Bitcoin, Ether ve Litecoin gibi çeşitli kripto paraların spot işlemlerini gerçekleştirebilirler. Gate.HK, perakende kullanıcılara ve profesyonel yatırımcılara hizmet vermek için çeşitli işlem hizmetleri sunmayı amaçlıyor.

Gate Group, Gate.HK'nın yeteneklerini genişletmeyi hedefliyor ve kullanıcılara daha geniş bir işlem seçenekleri yelpazesi sunan ek hizmetler sunmayı planlıyor. Her yeni ürün ve hizmet, kullanıcıların özel ihtiyaçlarını karşılamak ve Hong Kong'daki düzenleyici gerekliliklere uymak üzere özelleştirilecek.

Şubat ayında, Gate.io, yerel hükümetin şehrin 2023-24 bütçesi kapsamında Web3 girişimlerini desteklemek için 50 milyon Hong Kong doları (6.4 milyon dolar) ayırdıktan sonra Hong Kong'da bir varlık oluşturma planlarını duyurdu.

23 Mayıs'ta, Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlem Komisyonu (SFC), lisanslı platformların perakende yatırımcılara hizmet vermesine izin verme niyetini duyurdu. Düzenleyici, önerilen yönergeleri uygulamaya istekli sanal varlık işlem platformu operatörlerinin lisans başvurusunda bulunabileceğini belirtti. Bu yönergeler, varlık velayet güvenlik gereklilikleri, siber güvenlik standartları ve müşteri varlıklarının ayrılması dahil olmak üzere çeşitli yönleri kapsıyor.

Açıklamada, SFC ayrıca perakende yatırımcıları korumak için birkaç güçlü önlemi uygulama niyetini de ifade etti. Bu önlemler, etkin yönetişim, yatırımcının biniş sürecinde uygunluk değerlendirmeleri, token özelliklerine yönelik artırılmış inceleme, kabul gereklilikleri ve şeffaf açıklama uygulamalarını içeriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kripto Para Haberleri Haberleri