CoinShares Haftalık Kripto Raporunu Yayımladı!

Haftalık kripto raporunu yayımlayan CoinShares'in analizinde "Piyasanın döndüğüne yönelik işaret olabilir" ifadesi yer aldı.

CoinShares tarafından haftalık kripto yatırım ürünleri raporunu yayımladı. Raporda 30 milyon $ net bir çıkış olduğu gözlenirken, 3. haftada yaşanan üst üste kayıplar ile kapatıldı. Lider kripto para birimi Bitcoin'de fonlar ise haftayı 10 milyon $ artı olarak kapattı.

Ethereum Fonlarının Performansı Kötü

Ethereum fonlarının performansı ise kötü bir durumda. Haftalık olarak 60.7 milyon $ bir satış gören Etherum fonları Ağustos 2022'den bu zamana kadarki en büyük çıkış yaşanmış oldu. Fonlarda son 2 haftada yaşanan çıkış ise 120 milyon $ oldu. Yılbaşından itibaren en kötü performansı sergileyen kripto yatırım ürünü oldu.

CoinShares Raporda "Piyasa Dönüyor Olabilir" İfadesine Yer Verdi

Kripto varlık fonlarında 18 milyon $ bir giriş yaşanırken, Litecoin fonlarına 1.4 milyon $ ve Solana fonlarına ise 1.6 milyon $ yatırım yapıldı. Bu ortamda Short Bitcoin fonlarında yaşanan çıkışlar ise dikkatlerden kaçmadı. Fonlarda 4.2 milyon $ bir satış gerçekleşirken CoinShares yayımladığı raporunda "Piyasa dönüyor olabilir" ifadesine yer verdi.

Raporda ayrıca: "Short Bitcoin fonlarındaki çıkışlar bu hafta yükselişe geçti. Bu durum piyasa hissiyatında bir dönüş olabileceği işareti olarak görülebilir." ifadelerine de yer verdi.

kripto

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kripto Para Haberleri Haberleri