BTT ve HOT İçin Hangi Seviyeler Takip Edilmeli?

Son zamanların en çok konuşulan popüler para birimleri olan BTT ve HOT için piyasaların genel yükselme eğrisine girmesi sonrasında olumlu hava sürüyor. BTT boğaları özellikle 0,0070 dolarlık barajı başarılı bir şekilde aştılar ve ivmeyi de yukarıya doğru kırdılar.

HOT ise son günlerin en çok kazandıran birimi oldu ve en son yüzde 29 oranında artış yaşayarak yatırımcıları için önemli bir kar sağlamış oldu. Popüler para birimi olan BTT belirtilen dolar noktasını geçerek önemli bir seans elde etmeyi başardı. BTT gün içinde yüzde 9 oranında değer kazandı. Teknik göstergelere bakıldığında ise popüler birimin kademeli olarak artış yaşadığı görülüyor. Yukarı yönlü hareketin de sürmesi için teknik veriler önemli sinyaller veriyor.

HOT İçin Hangi Seviyeler Bekleniyor?

Türkiye’de de çok ilgi gören bir birim olan HOT için en son yüzde 30 oranında artış yaşandı ve bu durum yatırımcıların sevinmesine yol açtı. 0,009 dolara ulaşan HOT fiyatı bir an telaş yaratsa da boğaların bu seviyede savunma yapmaları kripto biriminin geri dönmesine neden oldu.

Teknik verilere bakıldığında birimin rotasını yukarı doğru kırdığı görülüyor ve bunun yanında volatilite eksikliğinin de bir miktar iyileştiği görülüyor. Bu iyileşme ise son zamanlardaki fiyat artışının da temel nedenini oluşturuyor. Günlük verilere bakıldığında MACD geri dönüş sinyalleri de veriyor. İlerleyen seanslarda ise HOT boğalarının fiyatı 0,020 dolar bandına çekme girişimleri yaşanabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kripto Para Haberleri Haberleri