Binance, HOOK ve PDA İşlem Çiftlerini Delist Ediyor

Binance, iki işlem çiftini spot işlemlerden çıkaracağını açıkladı. 25 Eylül Çarşamba günü yapılan resmi duyuruya göre, Hooked Protocol (HOOK) ve PlayDapp (PDA) kripto paralarına ait iki işlem çifti spot işlem listesinden kaldırılacak.

Popüler kripto para borsalarından biri olan Binance, iki işlem çiftini spot işlemlerden çıkaracağını açıkladı. 25 Eylül Çarşamba günü yapılan resmi duyuruya göre, Hooked Protocol (HOOK) ve PlayDapp (PDA) kripto paralarına ait iki işlem çifti spot işlem listesinden kaldırılacak.

Delist Edilecek İşlem Çiftleri

Binance’in açıklamasına göre, HOOK/BTC ve PDA/BTC işlem çiftleri, 27 Eylül TSİ 06.00 itibarıyla spot işlemlerden çıkarılacak ve bu işlem çiftleri üzerinden alım-satım durdurulacak. Ayrıca, bu işlem çiftlerine bağlı olarak çalışan ticaret botlarının da aynı tarihte kapatılacağı bildirildi.

Diğer İşlem Çiftleri Aktif Kalacak

Binance, kullanıcılarına bu varlıklarla ilgili diğer işlem çiftlerinde alım-satım işlemlerine devam edebileceklerini hatırlattı. Bu sayede, kullanıcılar HOOK ve PDA kripto paralarını farklı işlem çiftlerinde takas etmeye devam edebilecekler.

Bot Kullanıcılarına Uyarı

Binance ayrıca, yatırımcıların potansiyel kayıplarını önleyebilmesi adına ticaret bot hizmetlerini bir an önce durdurmalarını tavsiye etti. Bu uyarı, bot kullanıcılarının, delist işlemi gerçekleştirilmeden önce pozisyonlarını güvenceye almaları için önem taşıyor.

Bu delist kararı, Binance'in kullanıcılarına sunduğu varlıkların piyasadaki performanslarını sürekli gözlemleyerek platformda en verimli şekilde işlem yapılmasını sağlama politikasının bir parçası olarak görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kripto Para Haberleri Haberleri