ABD'nin Bitcoin Hamlesine Kripto Dünyasından Tepki Geldi!

ABD hükümeti Silk Road'dan ele geçirdiği Bitcoin'leri dün itibari ile hareket ettirmesine kripto dünyasından tepki geldi.

Bitcoin 2024 Konferasında konuşan Trump'ın "Bitcoin'i rezerv varlık" yapma vaadinden sonra Demokrat yönetim bunun aksine 30 bine yakın Bitcoin'i hareket ettirdi. Bu olay sonrası kripto dünyasından tepkiler geldi.

ABD hükümetinin bu hamlesine tepki gösteren isimlerden biri Trump'ıda destekleyen Winklevoss ikizlerinden Tyler idi. Gemini borsası sahibi Tyler, Kamala Harris'în kripto dünyası ile ilişkileri yeniden başlatmak istediği haberlerine karşılık şu açıklamalarda bulundu:

"Cumartesi akşamı Donald Trump, hükümetin elinde bulunan BTC'lerin hiçbirini satmayacağı vaadinde bulundu. 2 gün sonra ise Harris hükümeti bu transferi gerçekleştirdi. Gerçekten ilişkileri yeniden başlatmak için harika bir bakış açısı..."

Diğer bir tepki getiren de Galaxy Digital kurucusu Mike Novogratz oldu. Kamala Harris hükümetine eleştiri yapan Novogratz şunları söyledi:

"Sağır mısınız? Görmüyor musunuz? Silk Road Bitcoin'lerini, Donald Trump'ın sözlerinden iki gün sonra transfer etmek bana göre aptalca..."

Bitcoin konferansının organizatörlerinden ve Bitcoin Magazine Ceo'su David Bailey'de tepki gösteren isimlerden oldu. David Bailey "Bunu sadece Donald Trump'a olan nefretlerinden yapıyorlar. Demokratlar için iyi olmaz. Devam ederlerse, bir nesli kendilerine kalıcı olarak küstürecekler " açıklamasında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kripto Para Haberleri Haberleri