CleanSpark CEO’su Bradford: Bitcoin Fiyatı 18 Ay İçinde 200.000 Dolara Ulaşabilir

CEO’su Zach Bradford, Bitcoin’in gelecekteki fiyat hareketleri hakkında iddialı bir tahmin sunarak, önümüzdeki 18 ay içinde Bitcoin’in yaklaşık 200.000 dolara ulaşabileceğini öne sürmüştür.

CleanSpark CEO’su Zach Bradford, Bitcoin’in gelecekteki fiyat hareketleri hakkında iddialı bir tahmin sunarak, önümüzdeki 18 ay içinde Bitcoin’in yaklaşık 200.000 dolara ulaşabileceğini öne sürmüştür. Bernstein araştırma ve aracı kurumu analistleriyle yaptığı bir röportajda Bradford, mevcut piyasa analizlerine dayanarak, Bitcoin’in bu döngüde zirveye yakın bir noktaya ulaşabileceğini ifade etmiştir. Bradford'a göre, bu hızlı yükselişin ardından uzun soluklu bir boğa piyasasına geçilmeden önce, daha sakin bir yükseliş süreci yaşanabilir.

Bitcoin’in uzun süreli yatay fiyat hareketine dikkat çeken Bradford, bunun piyasanın sürdürülebilir bir yükseliş evresine girebileceğinin göstergesi olabileceğini belirtmiştir. Ancak, bu tahminlerin makroekonomik olaylar ve çeşitli dış faktörlere bağlı olarak değişkenlik gösterebileceğinin de altını çizmiştir. Tarihsel olarak, Bitcoin yarılanmalarının fiyat üzerinde olumlu bir etki yarattığını belirten Bradford, sermaye akışları ve siyasi döngülerin de fiyat hareketlerini etkilediğini ifade etmiştir.

ABD’deki Kasım ayındaki başkanlık seçimlerinin belirsizliği azalttığını ve Bitcoin üzerinde pozitif bir etki yaratabileceğini vurgulayan Bradford, FED’in faiz politikalarının da önümüzdeki dönemde Bitcoin fiyatına olumlu yansıyacağını öngörmektedir. Bu bağlamda, seçim sonrası dönemin ve FED’in faiz kararlarının Bitcoin madenciliği için kar marjlarını artırma potansiyeline sahip olduğu değerlendirilmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bitcoin (Btc) Haberleri Haberleri