Bitcoin ve Kripto Paralarda Yeniden Boğa Dönemi Ne Zaman? Ünlü Analist Değerlendiriyor

Ünlü analist Benjamin Cowen, Bitcoin ve kripto piyasalarında ne zaman yeniden iyimser bir dönem beklenebileceğini açıklıyor. Bu dönemin ekonomik düşüş endişelerinin azaldığı 2023 sonu ya da 2024 başında başlayabileceğini ifade ediyor.

Ünlü kripto analisti Benjamin Cowen, geniş bir topluluğun takip ettiği YouTube kanalında Bitcoin ve kripto paralar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Analist, piyasada tekrar bir boğa dönemine ne zaman girebileceğimizi değerlendirdi.

Cowen, 785.000 YouTube takipçisine yaptığı açıklamada, şu an Bitcoin ve kripto piyasasında tam teşekküllü bir boğa dönemine girme zamanının henüz gelmediğini ifade etti. Analist, Bitcoin'de yeni bir "sessiz sedasız yaz" riskinin bulunduğunu belirtiyor.

Nisan 2021 ve 2022'de Bitcoin'in yerel zirvelere ulaştığını ve bunu uzun süreli düşüş trendlerinin takip ettiğini hatırlatan Cowen, bu formasyonun devam etmesi halinde kripto paraların ayı piyasasından bu yıl sonu ya da gelecek yılın başından önce tamamen kurtulamayacağını öne sürüyor.

“Genel olarak yeni bir sessiz sedasız yaz dönemi geçirebileceğimizi söyleyebilirim. Burada belirli seviyeler arasında iniş ve çıkışlar olacak. Ardından ise halving yılına doğru bir ralli hazırlığı olacak. Bu benim genel kanım. Bunu uzun süre önce açık bir şekilde söyledim. Çünkü toparlanma yılları her iki taraf (boğa ve ayı) için de çok yıpratıcı olur. Her iki tarafa oynayanları tebrik ederim. Yılın geri kalanı için genel beklentim ise fiyatın yeniden düşmeye başlaması.”

ABD ekonomisinin şu an resesyon riskiyle karşı karşıya olduğunu belirten analist, bu nedenle Bitcoin ve kripto paralar için yeniden iyimser olmanın zamanının muhtemelen 2023 yılı sonu veya 2024 yılının başları olacağını düşünüyor. Cowen'a göre, bu dönemde ekonomik düşüş endişeleri ya ortadan kalkacak ya da önemli ölçüde azalacak. Bu sayede kripto paraların yeniden boğa piyasasına girmesi mümkün olabilecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bitcoin (Btc) Haberleri Haberleri