Bernstein Takip Edilebilecek Bitcoin Hisselerini ve Fiyat Hedefini Açıkladı

Bernstein en büyük Bitcoin madencileri için hisse fiyat hedefi açıkladı.

Al odaklı Bitcoin madencileri olan IREN, Terawulf ve Core Scientific'in hisse senetleri fiyatlarında "pure play" rakiplerine karşı daha iyi bir performans sergiliyor. Araştırma ve brokerlık şirketi olan Bernstein'a göre de bu üstünlük, bireylerin veri odaklı iş modellerine güvenlerinin artmasından kaynaklanıyor.

Bernstein analistleri, Riot Platforms, CleanSpark ve Marathon gibi büyük madencilerin ellerinde bulundurdukları Bitcoinleri satmayıp sermayelerini ise daha çok artırarak madencilik kapasitelerini geliştirdiklerini belirtti. Madenciler, aylık ürettikleri toplam Bitcoin miktarının yalnızca küçük bir kısmını satıyorlar. Madenciler ağustos ayında üretmiş oldukları Bitcoin'leri satmadılar.

Bernstein firması bilhassa CleanSpark, Marathon ve Riot bitcoin madencilik firmalarına vurgu yapıyor. Bernstein Riot hisselerine "outperform" derecesini verdi ve hisse hedef fiyatını da 22 dolar olarak açıkladı. CleanSpark için ise hedef fiyatını 30 dolar açıklarken, Marathon hisselerine de "market-perform" olarak derecelendirdi ve hedef fiyatını da 23 dolar olarak açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bitcoin (Btc) Haberleri Haberleri