Yeni Bir Kripto Para Piyasaya Çıkmaya Hazırlanıyor

Bir Reddit topluluğu olan SatoshiStreetBets kendilerine ait kripto para çıkaracaklarını açıkladılar. SatoshiSwap SAS olarak adlandırılacak yeni kripto paranın UniSwap ve SushiSwap protokolleri temel alınarak oluşturulacağı açıklandı. Özellikle GameStop hisse hareketi ile gündeme gelen WallStreetBets’in kripto versiyonu olan SatoshiStreetBets hatırı sayılır bir takipçi sayısına sahip. Subreddit taafından GameStop hareketine destek verilmesi sayesinde kullanıcı sayısı da birkaç haftalık süre zarfında 300 bini geçmiş durumda. SatoshiStreetBets üyesi olanlar için özel olarak hazırlanan SAS ilk lansman zamanı ise Şubat ayı bitmeden yapılması planlanıyor. Hatta oluşum yeni kripto para birimi için yazılım uzmanı aradıklarını da belirtti.

12 Şubat’ta SAS için oluşturulan Twitter hesabının ilk tweet’i ise “Moon” (Ay) oldu.

Token Nasıl Dağıtılacak?

SatoshiStreetBets için belirlenecek olan kriterlere uygun gönderi paylaşımlar yapanlar ve UniSwap – SushiSwap kullanıcılarına airdop yöntemi ile token dağıtılacak. Aynı zamanda likidite madenciliği sayesinde de SatoshiStreetBets kazanılabilecek. Token için ön satış veya ICO ise yapılmayacak.

SatoshiStreetBets’in çıkma nedeni de merak ediliyor. SAS’ın kurucu ortağı olan Little Eagle tarafından yapılan açıklamada merkeziyetsiz borsaların son zamanlarda büyük bir ivmelenme yakaladıkları ancak yüksek gas ücretleri ve ölçeklenebilirlik gibi sorunlar yaşadıkları belirtildi. SAS ise bu sorunlara farklı bir bakış açısı getirmek istiyor. Bunun yanında SAS topluluğa destek sunan herkesi bir arada tutacak bir araç işlevi de görmeyi amaçlıyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Altcoin Haberleri Haberleri