Yatırımcıların Dikkatine: Bu 4 Altcoin Yatırım ve Ortaklık Duyurdu!

Geçen yıl trend olan GameFi sektörü bu yılın sonuna doğru birtakım ortaklık çalışmaları ile gündeme geldi. İşte bu hafta 4 altcoin projesinde yaşanacak sıcak gelişmeler…

Kripto para yatırımcıları projeleri ilgi ile takip ediyor. Edinilen bilgilere göre bazı Altcoin’lerde bu hafta kritik gelişmeler olacak. Geçen yıl trend olan GameFi sektörü bu yılın sonuna doğru birtakım ortaklık çalışmaları ile gündeme geldi. İşte bu hafta 4 altcoin projesinde yaşanacak sıcak gelişmeler…

Bu Hafta Takip Edilecek 4 Altcoin Projesi

Yatırımcıların bu hafta içi takip edeceği kripto paralar ve ortaklık duyuruları aşağıdaki aktarılmıştır.

Polygon üzerine kurulan Swords of Blood finansman turunu tamamladı

Polygon ağı üzerine kurulan oyun projesi Swords of Blood, bir takım yüksek profilli yatırımcılardan toplamda 1.600.000 dolar topladı. Yatırımcılar arasında şunlar bulunuyor: Gate.io, Master Ventures, Fundamental Labs… Ekibe göre bu fonlar oyun ve yeni araçların geliştirilmesi için harcanacak.

Web3 Tabanlı Oasys coin, Nexon sayesinde finansman turunu bitirdi

Yine GameFi odaklı bir proje olan ve Web3 tabanlı kripto para projesi olarak bilinen Oasys, finansman turunu başarılı şekilde tamamladı. Tura; Presto Labs MZ Web3 Fund, Hyperithm, Jets Capital, Jsquare, AAG, YJM Games gibi önemli şirketler katıldı. Bu şirketler kripto para projesinin yatırımcıları olarak da biliniyor. Henüz miktarı açıklanmayan yatırım, şirketin oyun teknolojisini geliştirmesi için kullanılacak.

Atari, NFT Çizimleri için Pixels ile işbirliği yapıyor

Son dönemde popüler olan NFT’ler, Atari projesine de sıçramış durumda. Başarılı kripto para projesi şimdi de baskı şirketi Pixels ile yeni bir işbirliği duyurdu. Buna göre, NFT koleksiyonu Atari NFT’nin sahipleri çerçeveli baskılar ve posterleri fiziksel olarak saklayabilecekler.

Wemade, Sandbox Network ile “Mutabakat Zaptı” imzaladı

Wemade, Sandbox Network ile ortaklık amacıyla bir mutabakat zaptı imzaladı. İki şirket Defi ve NFT gibi blockchain hizmetleri için içerik oluşturucu pazarlaması ve NFT planlaması dahil olmak üzere, içeriklerin üstünde birlikte çalışmayı amaçladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Altcoin Haberleri Haberleri