Son 7 Günde 1,2 Milyar SHIB Coin Yakıldı!, Shiba Coin Yükselecek mi

Shiba Inu meme coinlerinden popüler olanlardan biridir, hem işletmeler hem de bireyler tarafından kurulan sayısız yakma girişimi tarafından bir hafta içinde yakıldı.

Bu miktardan, bugün erken saatlerde tek bir işlemde yaklaşık 160 milyon SHIB çıkarıldı.

Bunun dışında SHIB, Ethereum zincirindeki en büyük 100 balinanın en büyük kripto holdingi olarak geri döndü.

1,4 milyar SHIB yakıldı

@shibburn kripto takipçisi, token topluluğu içindeki çeşitli ekipler ve bireyler tarafından son yedi gün içinde yakılan SHIB miktarını özetleyen bir tweet yayınladı.

Geçen Pazartesi gününden bu yana, tweet , SHIB'nin başka bir cüzdana taşınamayacağı veya ödemeler için harcanamayacağı çıkmaz adreslere şaşırtıcı bir şekilde 1,2 milyar Shiba Inu gönderildiğini söylüyor.

Bu kadar SHIB'yi dolaşımdan çıkarmak için 84 transfer gerekti. Aynı Twitter hesabı, bugün erken saatlerde, tek bir işlemde toplam 158.983.868 Shiba Inu'nun yakıldığını ekledi.

Yakma partisi sırasında 328 milyon SHIB yok edildi

Cuma günü yukarıda bahsedilen 1,2 milyar SHIB'den, Travis Johnson SHIB Burn Games Twitter hesabı tarafından düzenlenen aylık bir yakma etkinliği sırasında tek bir işlemde rekor 328.089.390 jeton bir "cehennem" cüzdanına taşındı.

Şirket (Twitter'da "Super Shib Store") oyunlar üretiyor, SHIB temalı ürünler satıyor ve reklamlardan ve satışlardan elde ettiği kârın bir kısmını yakmak için Shiba Inu'yu satın almak için kullanıyor.

Bu şirket tarafından düzenlenen yakma etkinlikleri her ayın 15'inde gerçekleşir.

 

SHIB, tutulan en büyük varlıktır

WhaleStats web sitesindeki verilere göre  , şu an itibariyle Shiba Inu, Ethereum zincirindeki en büyük 100 cüzdanın en büyük ve bir numaralı kripto holdingidir.

Genel olarak, ETH balinaları 1.340.978.839 $ değerinde SHIB'ye sahiptir ve jeton USD değerine göre en büyük kripto holdingidir. Bu, 53.538.324.493,656 meme tokenine ve bunların oluşturduğu kripto portföyünün %15,11'ine eşittir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Altcoin Haberleri Haberleri