OP, APTOS, FIGHT Coin’e Dikkat! Bu Hafta Alınabilecek 3 Coin

Kripto para analistleri bu hafta OP, FIGHT, APTOS Coin’in yakından takip edilmesi gerektiklerini belirttiler.

Kripto para analistleri bu hafta OP, FIGHT, APTOS Coin’in yakından takip edilmesi gerektiklerini belirttiler. Her 3 kripto para %15 üzeri artışlarla dikkat çekti. Peki fiyatları ne oldu ve artış senaryosuna ilişkin yeni tahminler hangi fiyatları işaret ediyor? İşte haberin detayları…

OP Coin

OP Coin son aylarda popülerliğini artırdı. Kripto para analistleri OP Coin’in son 3 ay içerisinde toplam işlemlerinde 6 kat artış oluştuğunu açıkladılar. Öte yandan bu kripto paranın Ocak ayı için satın alınabilecek ideal varlıklar arasında yer aldığını işaret ettiler. Analistler OP Coin’in yedi günlük ortalamasında hacmini 1.000’den 7.400’e çıkardığını ve bunun ilerleyen haftalarda devam edebileceğini düşünüyorlar. 21 Ocak’ta %20 atışla 2.28 dolara çıkan kripto paranın doyuma ulaşmadan önce 2.55 doları test edebileceği tahmin ediliyor.

FIGHT Coin

FIGHT Coin bu hafta analistlerin radarında yer alan diğer kripto para birimlerinden. Kripto para analistleri, yepyeni varlıklardan olan FGHT’nin Move to Earn stratejisini kullandığına dikkat çektiler. Analistlere göre, bu kripto para topluluğun zindeliğini türünün tek örneği olarak destekliyor ve ön satış fiyatı ise Mart’a kadar 0.033 USDT’ye çıkış yapacak. Yatırımcıların ön satışta hala 0.016 USDT’ten alım için 3 günleri daha olduğu açıklandı.

APTOS Coin

Bir diğer kripto para APTOS Coin bugün %37 üzeri değerlenmeyle yatırımcıların radarında. Kripto para analistleri fiyatın 12.61 dolara çıkış yaptığını ve hafta içinde fiyatın artmaya devam edebileceğini işaret ediyorlar. APTOS Coin’in 17 Ocak’ta Web3 altyapı sağlayıcılardan Moralis ile ortaklık kurduğunun altı çizildi. APTOS’un artık mevcut API düğüm sarmalı uç noktalarını destekleyebileceği açıklandı. Fiyatının yeni gelişmeler bazında 12.80 dolara hareket edebileceği öngörülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Altcoin Haberleri Haberleri