ONT Coin Geleceği 2023–2025 | Ont Coin Yorum | Ont Coin Fiyat Tahminleri

ONT coin geleceği yaklaşık 1 yıldır merak konusu olmuştur. Zira ONT coin piyasaya çıktığı ilk dönemlerde bu kadar araştırılmamaktaydı.

ONT coin geleceği yaklaşık 1 yıldır merak konusu olmuştur. Zira ONT coin piyasaya çıktığı ilk dönemlerde bu kadar araştırılmamaktaydı. Ayrıca kripto para biriminin ATH rekoru da yine ilk piyasaya sürüldüğü yıl olan 2018 yılında kaydedildi. Bu seviyenin 2021 yılında aşılıp aşılamayacağı merak konusu oldu.

Uzmanlar göre ONT coin yıllar içerisinde kademeli olarak artış gösterecek. ATH rekorunu tam 10$ bandında gerçekleştiren kripto para birimi, yazının kaleme alındığı sırada 0.92 dolar civarında seyrediyor. Uzmanlara göre kış aylarında beklenen boğa rallisinin meydana gelmesi, kripto parayı 1 dolar ile mücadele ederken görmemize sebep olabilir.

Uzman analiz sistemlerinin de bu senaryoyu desteklediğini, ONT coin fiyat tahmini ve öngörüleri ile görebilmekteyiz. Uzmanların ONT coin yorum ve öngörülerini detaylıca aktardık. Bu yorumlar kesin olmamakla beraber yatırım tavsiyesi de değildir.

Ontology Coin Nedir?

ONT Coin diğer adıyla Ontology Coin, 2017 yılında hayata geçirilen kripto para birimi projesidir. Marketlerde ve borsalarda “ONT” kısaltılmış adıyla alıcılarla buluşur.

Çinli bir şirket tarafından geliştirilen coin, ilk yıllarında marketlere düştüğünde alıcılara; “Güven, yeniden tanımlandı” şeklinde bir mottoyla mesaj vermiştir. Bu mesajdan da anlaşılacağı üzere güven, ehemmiyet ve sağlamlık ilkelerini benimseyen proje ile birlikte ONT Coin de pek çok borsada hızla yerini almıştır.

Ontology, kripto para dünyasında akıllı sözleşmelerin kullanımını artırmak ve yaygınlaştırmak gayesi ile tasarlanmış, Blockchain platformu olarak karşımıza çıkıyor. Bu durumun sebebi ise, kimlik bilgisi ya da kişisel bilgileri doğrulama işlemlerini kolaylaştırmaktır.

ONT Coin Nasıl Satın Alınır?

Ontology Coin satın alma işlemlerinizi para biriminin sıralandığı her borsadan ya da marketten gerçekleştirebilirsiniz.

Önceleri direkt olarak Türk Lirası ile satın almak mümkün değilken, günümüzde yerli kripto para borsası olan Paribu’dan Türk Lirası karşılığında ister marketten ister kolay al-sat bölümünden dilediğiniz kadar Ontology Coini satın alabilirsiniz.

ONT Coin Hangi Borsalarda Var

Ont coin hangi borsalar var, ont coin aşağıdaki borsalarda yer almaktadır.

  • Binance
  • OKEx
  • Mxc
  • Hotbit
  • Coinbit
  • Bittrex

Ve daha pek çok borsada işlem görüyor. Yerli borsalardan olan Paribu’da da alıcılarla buluşan Coin, geniş bir borsa portföyüne sahip.

Ont Coin Grafik

Aşağıdaki grafikten ont coin grafiğine ulaşabilirsiniz.

[mcrypto id="28380"]

ONT Coin Teknik Analiz

Aşağıdaki grafikten ont coin teknik analiz grafiğine ulaşabilirsiniz.

{

"interval": "1m",

"width": 425,

"isTransparent": false,

"height": 450,

"symbol": "BINANCE:ONTUSDT",

"showIntervalTabs": true,

"locale": "tr",

"colorTheme": "dark"

}

ONT Coin Yorum

Ontology satın almak isteyen bireyler yatırımcıların analizlerinden yola çıkabilir. Buna ek olarak fiyat grafikleri, haberler, gelişmeler vb. pek çok analiz de yorumcuların iş alanları arasında yer alır.

Yatırımcılar haftalık ya da aylık olarak para birimlerinin seyirlerine göre (artış-azalış) bir grafik oluşturur. Bu analizleri kripto para sahipleri ile paylaşarak uzun ya da kısa vadede direktifler verir. Bu direktifleri takip ederek daha sağlıklı bir kripto para ticareti gerçekleştirebilirsiniz.

ONT Coin Geleceği 2021

ONT coin geleceği 2021 yılı boyunca sıkça araştırılmıştır. Elde edilen verilere göre ONT coin 2021 yılına 0.44 dolardan giriş yaptı. Tüm zamanların en yüksek seviyesine ise 2018 yılında 10.01 dolar ile ulaşmıştı. 2021 yılının ise en yüksek seviyesi 2.55 dolar. 16 Ekim itibariyle 0.97 dolardan işlem görüyor. Wallet Investor şirketi geri kalan aylarda bir düşüş beklerken yılsonu fiyat tahminleri 0.75 dolar. Digital Coin şirketi ise ONT coin geleceğini çok parlak görüyor ve yılsonu fiyat tahminleri ise 1.51 dolar.

ONT Coin Geleceği 2022

ONT coin geleceği 2022 yılı boyunca kademeli olarak artış gösterebilir. Coin Skid şirketi coinin yıla 0.99 dolardan giriş yapabileceğini tahmin ediyor. Analistlerin Ekim ayına kadar 0.78 dolara kadar bir geri çekilme beklentisi olsa da yılın son çeyreğinde yükseliş trendi olabileceğini aktardılar. Yılsonu fiyat tahminleri ise 0.90 dolar. Trading Beasts şirketi ise coinin 2022 yılına 1.05 dolardan başlayacağını tahmin ediyor. Eylül ayında 1 dolara kadar bir geri çekilme bekleniyor. Yılsonuna kadar sürecek düşüş trendiyle yılsonu fiyat tahminleri ise 0.93 dolar.

ONT Coin Geleceği 2023

ONT coin geleceği 2023 yılında 3.50 doları aşabilir. En azından uzmanların yorumlarına göre bunu söyleyebilmekteyiz. Long Forecast şirketi coinin yıla 1.70 dolardan başlayabileceğini ön görüyor. Nisan ayına kadar 1.95 dolara kadar yükseliş ön görseler de Nisan ayından sonra yılsonuna kadar sürecek bir düşüş beklentisi var. Yılsonu fiyat tahminleri ise 0.90 dolar. Coin Arbitrage şirketi ONT coin geleceği ile ilgili olumlu düşünen şirketlerden. Yıla 2.35 dolardan giriş yapabileceğini düşünen analistler yılın ortasında 3 doların kırılacağını düşünüyorlar. Yükseliş trendinin yılsonuna kadar devam edebileceğini aktaran analistlerin yılsonu fiyat tahminleri 3.81 dolar.

ONT Coin Geleceği 2024

ONT coin geleceği 2024 yılı için akıllarda bir çok soru bulunuyor. Acaba ONT 2024 yılında 5 doları görebilecek mi? Uzmanlar konuyla ilgili görüşlerini aktarıyor. Price Prediction şirket analistlerine göre coin yıla 3.61 dolardan başlayabilir. Yılın ortasına kadar 3.71 dolar seviyelerini görse de yılın son çeyreğinde boğa sezonu tahmin ediliyor. Yılsonu fiyat tahminleri ise 4.45 dolar.

ONT Coin Geleceği 2025

ONT coin geleceği 2025 yılında yüksek seviyelere ulaşabilir. Uzmanların yorumlarına göre maksimum 10 dolar görülmesi muhtemeldir. Digital Coin şirketi coinin yıla 2.45 dolardan giriş yapabileceğini tahmin ediyorlar. Yılın ilk yarısında 2.60 doların görülebileceğini aktaran analistler yılın 2. yarısında dalgalanmalar ön görüyorlar. Yılsonu fiyat tahminleri ise 2.93 dolar. ONT coin geleceğini en iddialı tahmin eden şirket Coin Arbitrage şirketi. Yıla 6.17 dolardan başlayacağını düşünen analistler, 8 doların Ağustos ayında kırılacağını düşünüyorlar. Yılsonu fiyat tahminleri ise 9.98 dolar.

ONT Coin Yükselir mi?

ONT coin yorum için birimin fiyatını incelemek gerekiyor. Coin yazının hazırlandığı sırada ufak çaplı bir düşüş yaşıyor. Bitcoin hareketine bağlı olarak seyri değişebilir. Uzman analistlere göre ise ONT fiyatı önümüzdeki ilk 3 ay içerisinde en az %15 oranında artabilir. Bu durum BTC seyrine bağlı olarak değişecektir.

Öte yandan uzun vadede beklenen fiyat aralığı ise 6 dolar ila 9 dolar arasında belirtiliyor. Bu rakamlara kesin ulaşıp ulaşmayacağı bilinmiyor. Bununla beraber kripto para projesinin ne denli başarılı olacağını, vaat ettikleri faaliyetleri eyleme döktüklerinde görebileceğiz. Şimdilik net bir tahminde bulunmak oldukça güç.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Altcoin Haberleri Haberleri