HEGIC Coin Nedir? ve Nasıl Alınır?

HEGIC, Ethereum’da var olan likidite havuzların ve hedge anlaşmaları ile güçlenen on-chain trade protokolüdür diyebiliriz. Hedge anlaşması, satıcı ve alıcıya belli bir varlığı istediği fiyata satma veya satın alma hakkı veren on-chain sözleşmesidir.

Sözleşmelerin her biri Bitcoin ve başka birçok kripto paralarda olduğu gibi üçüncü şahıs kişilerin herhangi bir katılımı olmaksızın, belli bir merkeze bağlı olmadan merkeziyetsiz olarak geliştirilmekte ve sürdürülmektedir.

Var olan bu Hedge kontratları, izlenememekte ve herhangi bir kurum veya kuruluşa bağımlı olmamaktadır. Bu sözleşmeler, otonom olarak kodu ayarlayan EVM (Ethereum Virtual Machine) ve içinde kilitli likidite havuzları ile garantilidir. HEGIC, güven gerektirmeden alım satım işlemlerini diledikleri şekilde artırmak isteyen likidite sağlayıcıları için havuz modeli entegre eden bir sistem sunmaktadır.

Hegıc Coin Nedir?

HEGIC, 28 Ocak 2020 tarihinde Twitter üzerinde Molly Wintermute olarak bilinen DeFi geliştiricisi tarafından oluşturuldu. Bu Coin, Token sahipleri arasında ödeme ücretlerinin %100’ nün dağıtılmasında kullanılan ERC-20 Utility Token’ıdır.

Biriken işlem ücretleri bu Token’ı elinde bulunduran kullanıcılar arasında dağıtılmaktadır ve aynı zamanda Token sahipleri satın alacakları her bir sözleşmede %30 indirim kazanmaktadırlar.

Ethereum tabanlı olarak geliştirilen HEGIC, kullanıcılarına işlem ücretlerinin payından faydalanabilmeleri için doğrudan likidite yatırımcısı olarak katılabilmelerine ya da trade edenlerin al sat işlemlerinde kar elde edebilmelerine yardımcı olacak çok yönlü bir portal sunuyor diyebiliriz.

Hegıc Coin Nereden Satın Alınır?

HEGIC Coin, Binance, OKeX, Bilaxy’ nin de içerisinde yer aldığı 20’den fazla borsada listelenmektedir. Bunların arasında işlem yapmak için dünyanın en büyük borsalarından biri olan Binance’ı tercih edebilirsiniz. Bunun içinde satın almak istediğiniz borsaya üye olmalısınız. Üyelik işlemlerinizi tamamladıktan sonra borsanıza Papara ya da Advcash gibi cüzdanlardan itibari para gönderimi yapmalısınız.

Binance borsasından bu Coin’i HEGIC/BUSD ya da HEGIC/ETH pariteleri üzerinden satın alabilirsiniz.

Hegic (HEGIC) Fiyatı, Grafikler, Piyasa Değeri

Hegic (HEGIC) Fiyatı, Grafikler, Piyasa Değeri aşağıdaki grafikte yer almaktadır.

[mcrypto id="24203"]

Hegıc Coin Yorum

2020 yılında Binance, OKEx ve Poloniex gibi borsalarda listelenmeye başlayan, Binance’ de listelendiği gün (25 Kasım 2020) $0.25’dan işlem gören Coin, 29 Aralık tarihinde dip fiyat $0.08’ı görmüştür. Ardından yeniden yükselişe geçen HEGIC Coin, 14.03.2021 tarihinde $0.258’dan alıcı bulmaktadır. Bu Coin’in 24 saatlik hacmi ise $4,832,072’dır. HEGIC Coin 3,012,009,888 toplam arzının 384,235,246’sı dolaşımdadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Altcoin Haberleri Haberleri