Bu Altcoin Binance ile Ortaklık Yaptı, Fiyat Aldı Başını Gidiyor!

Binance borsası popüler bir DEX uygulaması olan PancakeSwap ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Duyurunun ardından PancakeSwap borsasının yerel token’ı olan Cake Coin (CAKE) fiyatı aynı gün içinde %30’dan fazla artış kaydetti. Cake coin daha ne kadar yükselebilir? İşte uzmanların cevapları ve detaylar…

Cake Coin Yüzde 30’dan Fazla Artış Kaydetti

İşlem hacmi bakımından en büyük kripto para borsası olarak bilinen Binance, ortaklık haberi ile gündeme geldi. Açıklamaya göre; Binance’ın mobil platformunda bir “PancakeSwap Mini Programı” başlatılacak. Hatta program 17 Mart itibariyle entegre edileceği ve artık uygulamanın tüm kullanıcıları tarafından erişilebilir hale geleceği bildirilmektedir.

Projenin arkasında yatan düşünce, Binance kullanıcılarına yine Binance uygulaması sayesinde PancakeSwap’a erişim sunabilmek yatıyor. Böylece DeFi’nin önündeki pürüzlerin aşılması amaçlanıyor. Binance ayrıca bu işlemler için kullanıcılara gerekli olacak bir DeFi cüzdanını da tanıttı. Bu cüzdan sayesinde kullanıcılar uygulamadan para transferi yapması ve PancakeSwap gibi diğer DApp’leri kullanabilecek.

PancakeSwap (CAKE) Daha Ne Kadar Yükselecek?

CAKE coin ve platformunun Binance ile olan ortaklığını duyurmasının ardından, CAKE 1 günde yüzde 30’dan fazla artış kaydetti. 18 Mart itibariyle yazım sırasında %7 oranında bir düşüşle 6.25 dolar bandında seyretse de, uzmanlara göre bu yükseliş bile yatırımcılarını umutlandırmaya yetti.

CAKE/USD - 7D

Duyuru öncesinde 5,50 dolardan fiyatlanan CAKE, duyurunun etkisiyle 7.19 dolar bandına ulaşabilmişti. Ancak CAKE coin hâlâ gördüğü en yüksek seviye olan 44.18 dolardan %85 oranında altında bulunuyor. Uzmanlara göre PancakeSwap borsasının Binance sayesinde önünün açılması, kripto paraya olan güvenleri artırdı.

Bununla birlikte PancakSwap gibi piyasada yer alan birçok DeFi projesine de öncülük edebileceği öngörülüyor. Analistlere göre CAKE için şu sıralar bir yükselme beklenemez ancak ilerleyen vakitlerde Bitcoin hareketine bağlı olarak artış yaşaması muhtemeldir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Altcoin Haberleri Haberleri