Blocknet Coin (BLOCK) Nedir?, BLOCK Coin Geleceği?

Blocknet Coin (BLOCK) Nedir? BLOK Coin adıyla piyasaya sunulan bu kripto para biriminde amaç diğer blockchainlerin aralarında ortak bir altyapı ve sistem ortamı oluşturmaktır. İlk başta merkeziyetsiz bir Coin olarak piyasaya sunulmuştur.

Blocknet Coin (BLOCK) Nedir?

Blocknet sistemi üzerinden birçok işlem hizmeti tanınmaktadır. Coin sistemlerinin tek bir bağlantı üzerinden hizmet vermesini amaçlayan Blocknet sistemi sayesinde farklı işlemler yapılabilmektedir. Bu sebeple oluşturulan ağ yatırımcılara farklı avantajlar tanımaktadır.

Yatırımcıların Blocknet sistemi işe büyük kazançlar elde etmesi olanağı da bulunmaktadır. Yatırımcılar gelirlerini APİ adı verilen bir uygulama programa ar yüzü saplamaktadır. Blocknet üzerinden p2p hizmeti de yatırımcılara sunulmaktadır.

BLOCK Coin farklı hizmetler ile yatırımcıların dikkatini üzerinde toplamaktadır. Hizmetlerden biri, Blockchain üzerinden yönlendirme yapılabilmesidir. Sistemde bu yönlendirme xbridgep2ptm ile yapılmaktadır.

Cep telefonları ya da bilgisayarlar üzerinden çalışan BLOCK Coin bu hizmeti için ayrı bir App tasarlamıştır. Kullanıcılar kullanmakta oldukları mobil cihazlara bu App’i indirerek sisteme giriş yapabilmektedir.

Block Coin Grafik

[mcrypto id="28865"]

Block Coin Kaç TL

1 BLOCK Coin fiyatı [mcrypto coin="BLOCK" currency="TRY"] TL‘dir. Ek olarak 1 BLOCK Coin [mcrypto coin="BLOCK"] dolar

Block Coin Hangi Borsada

Block coin hangi borsada var. Block coin şu başlıca şu kripto para borsalarında yer almaktadır; Bittrex, Finebox, Block DX, StakeCube borsalarında block coin alım satım işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Blocknet Coin (BLOCK) Geleceği

Blocknet Coin (BLOCK) geleceği kripto para konusunda uzman olan ekipler tarafından incelenmektedir. Uzmanlar bu noktada BLOCK Coin’in geleceği hakkında tahminlerde bulunmaktadır.

BLOCK Coin’in an itibari ile itibariyle MarketCap verilerince işleme tabi tutulduğu fiyat 1.21 dolardır. Piyasa değeri ise son yirmi dört saatte yüzde 8,18 düşmüştür. BLOCK Coin’in güncel piyasa değeri 0.008076 şeklindedir. Ayrıca BLOCK Coin’in piyasada dolanan arzı da 8,173,519.87 BLOCK’ şeklindedir. BLOCK Coin’in son 24 saatteki hacmi 81,518 dolar şeklindedir. MarketCap sitesine göre bu para biriminin sıralaması #1153 numaradır.

BLOCK Coin’in 2021 yılı kapsamında Price Prediction ekibine göre yılın sonlarında 1,30 dolar olması beklenmektedir.  Digitalcoinprice ekibi BLOCK Coin’in 2022 yılının sonunda 1,79 dolardan işlem göreceğini tahmin etmektedir.

BLOCK Coin’in 2022 yılında Digitalcoinprice ekibine göre 2,12 dolardan işlem görmesi beklenmektedir. Price Prediction ekibine göre BLOCK Coin’in 2022 yılının başlangıcındaki fiyatının 1,82 dolar sonundaki fiyatının ise 2,15 dolar olacağı tahmin edilmektedir.

BLOCK Coin’in 2023 yılında Coinarbitragebot ekibinin yaptığı açıklama ve analizlerde 15.3265 dolara kadar çıkması beklenmektedir. Price Prediction ekibine göre BLOCK Coin’in 2023 yılının son aylarında fiyatlandırmadaki en az değerinin 2,65 dolar en yüksek değerinin 3,21 dolar olacağı tahmin edilmektedir. Digitalcoinprice ekibi BLOCK Coin’in 2023 yılının sonunda 2,58 dolardan işlem göreceğini tahmin etmektedir.

BLOCK Coin’in 2024 yılında Digitalcoinprice ekibine göre en fazla 3,08 dolara kadar çıkması beklemektedir. Price Prediction ekibi ise BLOCK Coin’in 2024 yılın kapsamında 4,46 dolar seviyelerinde işlem göreceğini tahmin etmektedir.

BLOCK Coin’in 2025 yılında Coinarbitragebot ekibine göre en düşük fiyatının 1 40.1236 olması beklenmektedir. Price Prediction ekibine göre BLOCK Coin’in 2025 yılında 6.72 14 dolardan işlem görmesi beklenmektedir. Digitalcoinprice ekibi BLOCK Coin’in 2022 yılının sonunda 3,58 dolardan işlem göreceğini tahmin etmektedir.

Blocknet Coin (BLOCK) Hangi Borsalarda Var?

Blocknet Coin (BLOCK) hangi borsalarda var? BLOCK Coin şu an da 4 farklı borsa üzerinden listelenmektedir. Bu borsalar sırasıyla; Bittrex, Finexbox, Block DX ve StakeCube şeklindedir. BLOCK Coin bu borsalar harici bir borsada listelenmemektedir. Yatırımcılar BLOCK Coin almak istiyorlarsa bu borsalarda hesap oluşturmalıdır. Hesabı olan kullanıcılar listelendiği borsalar üzerinden BLOCK Coin temin edebilirler.

Blocknet Coin (BLOCK) Coin Yorum

Blocknet Coin (BLOCK) Coin yorum kripto para uzmanları tarafından yapılmaktadır. Uzmanlar piyasaya sürüldüğü zaman diliminden bu yana direnç sevilerini kıran BLOCK Coinin geleceği hakkında olumlu yorumlar yapmaktadır.

Blocknet Coin (BLOCK) Nasıl Alınır?

Blocknet Coin (BLOCK) nasıl alınır? BLOCK Coin sadece listelenmekte olduğu borsalar aracılığıyla temin edilebilmektedir. BLOCK Coin listelenmediği bir borsadan alınamaz.

Yatırımcılar BLOCK Coin almak istiyorlarsa BLOCK Coinin listelendiği borsalar üzerinden hesap açmaları gerekmektedir. Yatırımcılar hesaplarını açtıktan sonra borsanın Kripto para satın alma işlemlerini takip ederek BLOCK Coin alabilirler.

Görsel kaynağı: Medium ( The Blocknet Protocol sayfası)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Altcoin Haberleri Haberleri