Arthur Hayes'ten Fed ve Altcoin Açıklaması !

Arthur Hayes Fed beklentisini ve 4 altcoin açıklaması yaptı.

Arthur Hayes Singapur'da düzenlenen TOKEN2049 etkinliğinde açıklamalarda bulundu. Hayes konuşmasında yatırım yaptığı altcoinleri paylaştı ve FED'in bu gün açıklayacağı faiz kararı hakkında düşüncelerini paylaştı.

Fed faiz kararı hakkında düşüncelerini açıklayan Hayes, Fed'in faiz indiriminin 50 veya 75 baz puanlık olmasını beklediğini ve beklentilerin tam aksine kısa vadede bir düşüş beklediğini de belirtti.

"Piyasalarda Düşüş Gelecek, İşler Kötüye Gidecek"

Arthur Hayes açıklamasında "ABD hükümeti savaş olmayan bir dönemdeki en büyük harcamalarını yapıyor. Böyle bir dönemde bu faiz indirimleri büyük hata olacak. Herkes faiz indirimleriyle piyasaların uçmasını bekliyor ama bence tam tersi olacak. Kararın açıklanmasından kısa süre sonra bence piyasalarda düşüş gelecek, işler kötüye gidecek. Bunun sebebi Japon yeni ile ABD doları arasındaki fark azalacak. Ağustos ayında Japon yeni 162'den 142'ye düştüğü zaman neler olduğunu hatırlayın. Küçük bir mali çöküş yaşadı tüm dünya... Finansal stresin yeniden yaşandığını görebiliriz"

4 Altcoin Açıkladı

Arthur Hayes ciddi ölçüde yatırım yaptığı 4 altcoin'ide açıkladı. Bilhassa bu ortamda ABD hazine tahvillerinin getirilerine güvendiğini söyleyen Hayes, "Neden %5.5'lik hazine tahvilleri varken, riskli DeFi uygulamalarına güveneyim ki?" açıklamasında bulundu.

Yatırım yaptığı altcoinler'den de bahseden Hayes, daha önceden de belirttiği üzere Ethereum, ENA ile Pendle yatırımları yaptığını ve ONDO projesini de beğenmesine karşın bir yatırım yapmadığını da ifade etti

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Altcoin Haberleri Haberleri