Rare Coin Geleceği 2022-2025, Rare Coin Yorum

Rare coin geleceği son zmanalardaki yükselişiyle kripto paraların dikkatini çekmeyi başardı.

Son dönemlerde popülerlik kazanmaya başlayan nft platformlarından biri de nft platformlarıdır. 11 ekim 2021 tarihinde Binance'te listelenen  SuperRare coin nft platformlarından biridir.

Nft pazarlarında sanatçılar başta olmak üzere bir çok kişi sanat eserlerini nft'ye çevirip koleksiyonlarını satmaktadır. Son zamanlarda ticaret hacmi ve alım satım oranı ciddi oranda yükseliş meydana gelmiştir.

SuperRare (RARE) Nedir?

SuperRare coin  nedir, SuperRare sanatçıların eserlerini nft'ye çevirip satmalarına imkan veren nft pazar yerlerinden birisidir.

Her sanat eseri, ağdaki bir sanatçı tarafından özgün bir şekilde oluşturulmaktadır. Sonrasında oluşturulan nft'yi alım satım işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

SuperRare, Ethereum ekosistemi üzerine inşa edilen, değiştirilemez belirteçler (ERC-721 NFT'ler) için eşler arası bir pazar yeri olma özelliği taşımaktadır.

  • SuperRare, sanat yaratıcıları ve koleksiyoncular için blockchain tarafından desteklenen bir sosyal ağdır.

  • Yaratıcılar dijital sanat eserleri yaratabilir ve bunları Ethereum blok zincirinde belirtebilir.

  • Koleksiyonerler, akıllı sözleşmeler sayesinde yaratıcıya geri dönen telif ücretleriyle sanat eserleri satın alabilir ve takas edebilir.

Pazar yeri ücreti var mı?

Tüm satın alma işlemleri için alıcı tarafından ödenen basit bir %3 işlem ücreti vardır.

RARE Coin Yorum

Uzmanların rare coin yorumları sizler için incelenmiştir. Rare coin Superrare platformunun yerel tokeni olarak belirtilmektedir. Son dönemlerde NFT platformlarının ve sektörünün her geçen gün önem kazanması NFT coinleri için önem arz etmektedir.  Bu ihtimaller düşünüldüğünde rare coin geleceği olan altcoinlerden birisidir. Rare coin geleceği 2021 yılı içerisinde 10 dolar seviyelerinde tamamlanması beklenilmektedir.

İçeriği yazdığımız sırada Rare coin 2, 79 dolar'dan şlem görmekte ve son 24 saatte yüzde 93  oranında bir yükseliş göstermiş ve son 24 saatteki işlem hacmi ise 499,506,673  dolar'dır.

Rare coin grafik

Rare Coin Grafik

[mcrypto id="28225"]

SuperRare Coin Nasıl Alınır?

Rare coin Binance ve Uniwsap borsalarında bulunmaktadır. Ancak işlem hacmi göz önüne alındığına binance borsasında alım satım yapılması mantıklı olacaktır.

rare coin binance

Yukarıdaki görselden görüldüğü üzere rare coin alım satım yapacak yatırımcılar rare/btc, rare/busd, rare/usdt, rare/bnb pariteleri üzerinden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

RARE Coin Geleceği 2022

RARE coin geleceği 2022 son zamanlarda NFT piyasasının oldukça popüler olmasından aynı zamanda da RARE coin'nin dijital koleksiyon öğelerini toplayan ve ticaretini yapan, değiştirilemez bir belirteç (NFT) pazarı olmasından dolayı analistler bu altcoin projesi için yükselişin meydana geleceğini tahmin etmektedirler. Ayrıca Price Prediction Ekibinin yaptığı tahminlere göre RARE coin 2022 yılında minimum 0.65 dolardan maksimum 0.75 dolardan işlem görecek. Bu yıl içinde ortalama olarak ise 0.68 dolardan işlem görmesi tahmin edilmektedir.

RARE Coin Geleceği 2023

RARE coin geleceği 2023 yılında analistler Rare coin'nin kullanıcılara her sanat eseri ve ağda bulunan bir sanatçı tarafından özgün bir şekilde yaratılarak dijital bir öğe olarak satışa çıkarma imkanı sunmasından dolayı yükselişini sürdüreceğini düşünmektedir. Aynı zamanda Price Prediction Ekibinin yaptığı tahminlere göre RARE coin 2022 yılında minimum 0.94 dolardan maksimum 1.14 dolardan işlem görecek. Bu yıl içinde ortalama olarak ise 0.97 dolardan işlem görmesi tahmin edilmektedir.

RARE Coin Geleceği 2024

RARE coin geleceği 2024 uzmanlar bu altcoin projesinin NFT ekosisteminin gelişmesi sonrasında NFT platformları ile birlikte dikkat çekici hale gelmesi nedeni ile 2024 yılında daha fazla kullanıcıya ulaşacağını doğal olarak da fiyatında yükselişin meydana geleceğini düşünmektedir. Aynı zamanda Price Prediction Ekibinin yaptığı tahminlere göre RARE coin 2022 yılında minimum 1.34 dolardan maksimum 1.61 dolardan işlem görecek. Bu yıl içinde ortalama olarak ise 1.39 dolardan işlem görmesi tahmin edilmektedir.

RARE Coin Geleceği 2025

RARE coin geleceği 2025 yılında kripto para piyasasında yükselişin meydana geleceğini belirten analistler ayrıca projenin kullanıcılara özel avantajlar sunarak sanat erişimi ve galeriler üzerinde stake etme imkanı sunmasından dolayı yükselişin destekleneceği tahmininde bulunmaktadır. Aynı zamanda Price Prediction Ekibinin yaptığı tahminlere göre RARE coin 2022 yılında minimum 1.95 dolardan maksimum 2.32 dolardan işlem görecek. Bu yıl içinde ortalama olarak ise 2.02 dolardan işlem görmesi tahmin edilmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Altcoin Haberleri Haberleri