2023 Yılında En Çok Kazandıran Coinler Hangileridir?

2023 Yılında En Çok Kazandıran Coinler Hangileridir?

Kripto piyasalarında 2021 yılının son zamanlarından beri çok önemli bir yükseliş devam ediyor. Özellikle geçen haftalarda yaşanan bir tür duraksama sonrasında piyasalar genel olarak tekrar yeşile döndüler ve yatırımcılar tekrar önemli kazançlar....

Kripto piyasalarında 2020 yılının son zamanlarından beri çok önemli bir yükseliş devam ediyor. Özellikle geçen haftalarda yaşanan bir tür duraksama sonrasında piyasalar genel olarak tekrar yeşile döndüler ve yatırımcılar tekrar önemli kazançlar elde etmeye başladılar.

Bu yükseliş ise sadece ilk 10 sıralamasında olan birimlerde değil, bu listenin dışında kalan birimlerde de çok kolay bir şekilde görülebiliyor. Pek çok yatırımcıya kripto paraların ulaşmasını sağlayan DOGE bu yılın en çok dikkat çeken birimleri arasında bulunuyor. Kısa süre içinde yüzde 1000 üzerinde yükseliş elde eden DOGE, açıklanan verilere göre 2021’nin şimdilik en çok kazandıran birimlerinden birisi oldu.

En Çok Kazandıran Birimler Belli Oldu

2023 yılının şimdiye kadar olan geçen süresini kapsayacak şekilde yapılan araştırmada en çok kazandıran kripto birimleri açıklandı. Özellikle Binance Smart Chain ağı temelli olan BAKE yatırımcılarına bu süre içerisinde en çok kazandıran birim oldu. DOGE ise tabloda beşinci sırada kendisine yer bulabildi.

Pek çok kişinin henüz ismini bilmediği BAKE ise çok önemli bir yükselme kaydetti. Yüzde 35 bin gibi inanılmaz bir rakama ulaşan birimi takip eden ise yüzde 18 bin artış ile OMI oldu. Üçüncü sırada bulunan VRA da yüzde 8 bin oranında yükselme yaşadı ve yine yatırımcıları için çok önemli bir yükselme elde edilmesine neden oldu. Bu fiyatlar kapsamında yatırımcıların farklı altcoinleri tercih etmeye başladıkları da görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.